Turbo

TURBO

What an unimaginative band name! Who’s getting excited hearing this name? How many Turbo are just on Discogs? Today (May 2016) 29, not including Turbonegro, Turbowolf, Turbofunk and other variant. Simply Turbo. Who will click on all in order to find the right one? Nobody. But I can help you. This Hungarian one is Turbo (25).
And who’s getting excited hearing that first vinyl of Turbo has been released? Perhaps just few vinyl junkies. But listen to this music! You can call it progressive hard rock or whatever, it’s real rock music with well-developed ideas showing the band’s intention to create their own style which is a mix of intelligent hard rock with modern sound using up-to-date studio equipment.
In 2016 you can listen it before (or instead of) buying the record in its physical format:
https://turboband.bandcamp.com/album/pentagram
If you are not convinced yet, look at the cover! What a fantastic artwork and design! Imagine you touch it! High-quality pressing on first-class material. Take out the insert! What a witty band photo!
And last but not least, hand-numbered, pressed in 222 copies.

TURBO

Micsoda fantáziátlan zenekarnév! Ki jön izgalomba egy ilyen névtől? Hány Turbo nevű előadó van csak a Discogs-on? Ma (2016 májusában) 29, nem is számolva az olyanokat, mint Turbonegro, Turbowolf, Turbofunk és hasonlók. Ki fogja ezeket végignézni, hogy megtalálja pont a keresettet? Senki. De segítek. A “mi” magyar Turbonk a Turbo (25) néven található.
És ki jön izgalomba, ha meghallja, hogy megjelent az első Turbo vinil (bakelit)? Talán csak néhány megszállott. De hallgass bele a zenébe! Hívhatod progresszív hard rocknak, vagy bárminek, ez igazi rockzene, átgondolt ötletekkel, amik mutatják a zenekar törekvését, hogy a saját stílusukat teremtsék meg, amely egy intelligens, de húzós rockzene modern hangzással, felturbózva (már megint turbó) egy korszerű stúdió által biztosított lehetőségekkel.
És ma, 2016-ban, már bárki meghallgathatja az albumot, mielőtt megvenné hanghordozón (vagy épp ahelyett):
https://turboband.bandcamp.com/album/pentagram
Ha az eddigiek nem győztek meg, hogy még jobban meg akard ismerni a kiadványt, akkor nézz rá a borítóra! Micsoda fantasztikus grafika és dizájn! Képzeld el, hogy kézbe veszed! Első osztályú nyomdai kivitelezés minőségi papíron. Húzd ki az inzertet! Micsoda ötletes zenekari fotó!
És végül, de nem utolsósorban, sorszámozott, 222 példányban nyomva.

Comments

comments

Leave a Reply